Gode råd

Vedligeholdelse

For at skåne trægulve anbefales det at anvende filtpropper under stole-, sofa- og bordben. Kontorstole bør udstyres med egnede hjul til trægulve, og det anbefales at udlægge køreplader under kontorstole. Vær meget opmærksom på blomsterkrukker, vaser og lignende, som placeres direkte på trægulve. hvis du ikke er helt sikker på om de er tætte i bunden, bør du anbringe dem på en opsats, så direkte kontakt med gulvet undgås. Løse tæpper, måtter m.m. bør ikke udlægges på gulvet før 2-3 uger efter behandlingen. Stop snavs, fugt, skidt m.m., før det når ind på trægulvet, anvend derfor altid måtter ved indgangspartier.

Sæbe og ludbehandlede gulve

Efter behandling og inden gulvet tages i brug. anbefaler vi at gulvet vaskes med en fed blanding af sæbespåner eller natursæbe til. ludbehandlede gulve. Bør støvsuges ofte. således at skidt, sandkorn og lignede ikke trædes ned i gulvet og laver ridser

Lakerede gulve

Undgå at bruge vand eller rengøringsmidler den første uge. Støvsugning ved behov. vask med rent vand tilsat et neutralt rengøringsmiddel, anvend hertil en hårdt opvredet klud eller moppe. lettere møbler kan flyttes ind efter et døgn. vent mindst 3-5 døgn med tungere møbler.

Oliebehandlede gulve

Ved nyoliering må gulvet ikke vaskes den første uge. Støvsuges ofte således at skidt, sandkorn og lignende ikke trædes ned i gulvet og laver ridser. Vaskes med pleje og vedligeholdelses produkter til oliebehandlede gulve, brug så lidt vand som muligt. Ca 8-lo timer efter behandling kan gulvet anvendes.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Søger du en professionel gulvsliber til at forny dine gulve?
Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du altid forvente et uforpligtende tilbud, inden vi påtager os en opgave.

 

  CVR: 25177088

  Hurtige links

  Priser
  Gode råd
  Kontakt

  Information

  Betingelser
  Privatlivspolitik

  Copyright © 2022 Gulvsliberen – Kopiering af indhold er forbudt
  Webdesign by: itroom